Μυστηριώδεις εξαφανίσεις αδέσποτων ζώων από τις Νέες Εργατικές Κατοικίες Ναυπλίου

Μυστηριώδεις εξαφανίσεις παρατηρούμε να καταγγέλλονται από φιλόζωους μέσα από το facebook, στις Νέες Εργατικές Κατοικίες Ναυπλίου στις 05/04/2021, με τους περίοικους να αναφέρουν ότι κυκλοφορούν δύο νεαροί με ένα άσπρο τζιπ και αρπάζουν σκυλιά αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα μπαίνοντας πιθανόν ακόμα και μέσα σε κήπους σπιτιών.

Μυστήριο αποτελεί το γεγονός αυτό καθώς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο ιδιοκτήτης αυτού του άγνωστου τζιπ καθώς επίσης και το ποιοι είναι επιβαίνοντες αυτού του αυτοκινήτου. 
Μάρτυρες σύμφωνα με τους περίοικους είναι δύο κυρίες που μαζεύανε χόρτα εκείνη την ώρα στην περιοχή και καταγγέλλουν στους κατοίκους ότι είδαν το άσπρο τζιπ και τους δύο νεαρούς να μαζεύουν σκυλιά.

Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός αυτό μας ανησυχεί ιδιαίτερα και ότι θα το παρακολουθούμε συνέχεια με αμείωτο ενδιαφέρον καθώς η συγκεκριμένη περιοχή των Νέων Εργατικών Κατοικιών Ναυπλίου είναι μία περιοχή στην έχουν βρει κατά καιρούς καταφύγιο και κυκλοφορούν εκεί πολλά αδέσποτα πολλά από τα οποία από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έχουν επιδείξει πολύ ακραία ως και επιθετική συμπεριφορά, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν δικαιολογεί την όποια αρπαγή τους και την όποια πιθανή παράνομη περισυλλογή τους.

Είμαστε πάντα σε επαγρύπνηση και παρακολουθούμε πάντοτε πολύ στενά και από όσο κοντά μπορούμε το θέμα και υποσχόμαστε να σας κρατάμε πάντα ενήμερους και καλούμε όποιον γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο γεγονός να ενημερώσει την αστυνομία.


Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου
Ναύπλιο 8/4/2021

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη