Επιστολή της ΑδέσποταGreece στον Δήμαρχο Ναυπλιέων σχετικά με το σοβαρό θέμα των καταφυγίων

 


Προς: Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωστούρο Δημήτριο


Από: Ομάδα Των Φιλόζωων Εθελοντών ΑδέσποταGreece


Ημερομηνία: 30/09/2021


Θέμα: Ερωτήματα σχετικά με το κλείσιμο των τριών αδειοδοτημένων καταφυγίων και τις ενέργειες του Δήμου Ναυπλιέων αναφορικά με το θέμα αυτό.


Πριν από περίπου δύο μήνες ανακοινώθηκε με απόφαση της Αντιπεριφέρειας Αργολίδας το κλείσιμο των τριών μη αδειοδοτημένων καταφυγίων τα οποία και βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ναυπλιέων. Μέχρι τώρα όμως η στάση και η θέση του δήμου και του Δημάρχου δεν μας είναι τουλάχιστον εμάς γνωστή αφού δεν έχει γίνει από όσο μπορούμε εμείς τουλάχιστον να γνωρίζουμε καμία δήλωση εκ μέρους του Δήμου Ναυπλίου για αυτό το τόσο πολύ σοβαρό θέμα.

Οπότε λοιπόν και εμείς με την παρούσα επιστολή θέλουμε και επιθυμούμε να θέσουμε επί τάπητος το πολύ σοβαρό αυτό θέμα αναφορικά με το κλείσιμο των τριών μη αδειοδοτημένων καταφυγίων αφού γύρω στα 109 σκυλιά κινδυνεύουν να βρεθούν στον δρόμο!


Οπότε και πήραμε αυτήν την πρωτοβουλία να αποστείλουμε την παρούσα επιστολή στον Δήμαρχο του Ναυπλίου κύριο Δημήτριο Κωστούρο ζητώντας να μας απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα, τόσο σε εμάς όσο και σε όλο τον Ναυπλιώτικό κόσμο που αγωνιά καθημερινά για την τύχη που θα έχουνε από εδώ και μπρος αυτά τα 109 σκυλιά!


Ερωτάται λοιπόν ο κ. Δήμαρχος Ναυπλιέων:


Πρώτον:

  • Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί σχετικά με το θέμα της απομάκρυνσης των αδέσποτων σκυλιών από τα τρία μη αδειοδοτημένα και προς κλείσιμο καταφύγια.

Δεύτερον:
  • Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί ή θα προβεί  σχετικά με την δημιουργία και την ανέγερση καταφυγίου στον δήμο Ναυπλιέων προκειμένου να λυθεί το ζήτημα της φύλαξης και στης στέγασης των αδέσποτων σκυλιών στον δήμο μας και ιδίων των 109 σκυλιών, των διαμενόντων στα υπό κλείσιμο μη αδειοδοτημένα καταφύγια, τα οποία κινδυνεύουν ανά πάσα ώρα και  στιγμή μόλις κλείσουν τα καταφύγια να βρεθούνε ξανά και πάλι πίσω στον δρόμο!

Τρίτον:
  • Θα προβεί ή αν έχει προβεί σε κάποια δήλωση ή σχόλιο ο κύριος Δήμαρχος αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα προς ενημέρωση όλων των πολιτών - δημοτών της πόλης  και του δήμου της ιστορικής πόλης του Ναυπλίου;

Ελπίζουμε και αναμένουμε ότι θα έχουμε σύντομα νέα από την πλευρά του Δήμου Ναυπλιέων για αυτό το πολύ σοβαρό θέμα του κλεισίματος των καταφυγίων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς για να μην φτάσουμε ποτέ ευχόμαστε στο σημείο να ξαναδούμε αυτά τα 109 σκυλιά στον δρόμο, καθώς στην τελική το μόνο που σίγουρα δεν θέλουμε είναι να υπάρχουνε αδέσποτα ζωάκια στους δρόμους και να τριγυρνάνε συνέχεια σαν τις άδικες κατάρες κινδυνεύοντας από όλους τους ελλοχεύοντες κινδύνους.


Σας Ευχαριστούμε Πολύ!

Μετά Τιμής!

Η Ομάδα Των Φιλόζωων Εθελοντών

ΑδέσποταGreece

Αθήνα 30/09/2021


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη