Δημοτικό κτηνιατρείο η μόνη λύση απέναντι στο πανάκριβο κόστος των ιδιωτικών για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς

 


Θέλοντας να θέσουμε το ερώτημα Δημοτικό Κτηνιατρείο Vs Ιδιωτικών Κτηνιατρείων, θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό, πραγματοποιώντας στην ουσία μία σύγκριση, μεταξύ αυτών των δύο ειδών κτηνιατρείων για να δούμε στο τέλος πια πιο θα υπερισχύσει του άλλου.

Το οποιοδήποτε ιδιωτικό κτηνιατρείο, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, αποδείχτηκε τελικά ότι είναι ως μία αρκετά κοστοβόρα λύση, που όμως τελικά όχι μόνο δεν απέδωσε τα μέγιστα, αφού και συνέχεια δεν μπορεί λειτουργεί ως επιχείρηση, θα είναι λογικά και αυτή κάποιες μέρες και ώρες κλειστή, αλλά και όσα ζωάκια και αν στειρώθηκαν φαίνεται πως τελικά αυτό δεν φτάνει.

Παράλληλα αποτελεί μία σχετικά ακριβή λύση για την περίθαλψη ενός δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς, καθώς κάποιος ο οποίος αδυνατεί να πληρώσει αυτό το κόστος, δεν μπορεί πολλές φορές, λόγω οικονομικών δυσπραγιών να καλύψει τα έξοδα, στείρωσης και ηλεκτρονικής σήμανσης στο κατοικίδιό του. Πράγματα που όμως είναι κατά βάση πλέον υποχρεωτικά από τον νόμο να πραγματοποιηθούν.

Εδώ την λύση έρχεται να δώσει το Δημοτικό Κτηνιατρείο, όπου θα μπορούσε να περιθάλπει τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, αρκετά φθηνότερα , για λογαριασμό του Δήμο, καθώς όμως επίσης θα μπορούσε, να αποτελεί και μία πολύ πιο φτηνή, ίσως και ακόμα πιο ποιοτική λύση περίθαλψης, στείρωσης, αλλά και ηλεκτρονικής σήμανσης, για τους πιο οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες, τους οποίους το Δημοτικό Κτηνιατρείο θα μπορούσε να βοηθήσει φθηνότερα έως  και δωρεάν σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις.

Τα συμπεράσματα λοιπόν, αφήνουμε να βγουν ελεύθερα και να είναι αποκλειστικά και μόνο δικά σας, για το ποιο από τα δύο αποτελεί την καλύτερη λύση για την υγειονομική περίθαλψη, όλων των αδέσποτων και των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς.

 


0 Σχόλια