Απαράδεκτος και καταγγελλτέος ο Δήμος Ναυπλίου για την απομάκρυνση του σκυλιού από την Πάτρα

 

Θέλουμε με την παρούσα ανακοίνωση να καταγγείλουμε την απαράδεκτη αφαίρεση αδέσποτου σκυλιού καταχωρημένο με εισαγγελική εντολή στον Δήμο Πατρέων, από τον Δήμο Ναυπλιέων, και να απαιτήσουμε να δοθεί άμεσα πίσω το σκυλί!


Σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στο φως η Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία το σκυλί είχε διαταχθεί η αφαίρεσή του από τον κηδεμόνα του και η παράδοση του στον Δήμο Πατρέων με απόφαση της εισαγγελέων  προστασίας των ζώων της εισαγγελίας πρωτοδικών Πάτρας, και κατόπιν αυτού ο Δήμος Ναυπλιέων πήρε με το έτσι θέλω , το ζώο από τον ιδιοκτήτη του καταπατώντας προφανώς την εισαγγελική εντολή για αφαίρεση του ζώου από τον μέχρι τώρα κάτοχό του και την παράδοση του ως αδέσποτο πλέον σκυλί στον Δήμο Πατρέων.


Πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό καταπάτησης εισαγγελικών εντολών και αφαίρεση ενός σκυλιού το οποίο ο ο ίδιο ο Δήμος Ναυπλίου έχει δώσει για υιοθεσία στον ιδιοκτήτη του που το κακοποιούσε, και που η υιοθεσία αυτή πραγματοποιήθηκε και με την συμβολή και την συνδρομή της Ζωοφιλικής Ένωσης Ναυπλίου, και ο Δήμος Ναυπλίου αφού πρώτα μεσολάβησε για την υιοθεσία του σκυλιού το πήρε με το έτσι θέλω πίσω!


Καταγγέλλουμε τον Δήμο  Ναυπλιέων για αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια του και απαιτούμε:


Να επιστρέψει πίσω στον Δήμο Πατρέων ο Δήμος Ναυπλιέων το σκυλί πίσω τώρα! Δεν του ανήκει!



Παράλληλα έχουμε και τον περιβόητο μπόγια του Ναυπλίου οποίος χθες αργά το βράδυ συνελήφθη από τους άνδρες του Λιμενικού, όταν προσπαθούσε να βουτήξει τα αδέσποτα σκυλιά αφού πρώτα τα είχε όμως ναρκώσει με χάπια! Ο μπόγιας συνελήφθη μετά από καταγγελίες εθελοντών στο Λιμεναρχείο Ναυπλίου και ελπίζουμε ότι μετά από αυτό θα σταματήσουν μία και καλή οι βόλτες αυτού του περιβόητου άσπρου - λευκού βαν που γυρίζει στο Ναύπλιο και στα περίχωρά του και εξαφανίζει από προσώπου γης τα αδέσποτα σκυλιά!


Καταγγέλλουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο την δράση του μπόγια και ελπίζουμε μετά την σύλληψή του όλο αυτό που συνέβη από τους προηγούμενους μήνες μέχρι και χθες το βράδυ στο Ναύπλιο να μην ξανασυμβεί.



Η Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου


Ναύπλιο 07/11/2021

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη