4 Απριλίου η Παγκόσμια Ημέρα Των Αδέσποτων

Η 4η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια ημέρα των Αδέσποτων Ζώων, από το 2010 με την πρωτοβουλία τότε των Ολλανδικών Φιλοζωικών Οργανώσεων, έχει μοναδικό σκοπό της την ευαισθητοποίηση της Διεθνούς κοινότητας, απέναντι στο πολύ σοβαρό θέμα αυτό των αδέσποτων ζώων.

Η σημερινή μέρα λοιπόν για όλους εμάς τους φιλόζωους, που αγωνιζόμαστε σε καθημερινή βάση για τα δικαιώματα των ζώων, μας θυμίζει ότι ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε τον βασικό μας στόχο. Ο στόχος μας αυτός λοιπόν που δεν μπορεί να είναι άλλος παρά μόνο η δημιουργία και η καλλιέργηση της φιλοζωικής συνείδησης στον κόσμο, πρέπει να είναι πάντα ο κινητήριος μοχλός που μας οδηγεί στο να αγωνιζόμαστε πάντοτε για τα ζώα, με μοναδικό σκοπό και στόχο την αφύπνιση της συνείδησης του κόσμου και την εξάπλωση του φιλοζωικός πνεύματος για να μπορέσει να εξαλειφθεί κάποια στιγμή οριστικά το φαινόμενο των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε και να πιέσουμε παρά πολύ περισσότερο όλους τους αρμόδιους για την εφαρμογή του νόμου, στο πνεύμα και στο όνομα της αντιμετώπισης αυτού του πάρα πολύ σοβαρούς θέματος.

Δεν θα σταματήσουμε ποτέ λοιπόν να αγωνιζόμαστε για να έχουν καταφύγια οι δήμοι, για βρει σπίτι και η τελευταία αδέσποτη ψυχή, για να έχουνε δημοτικό κτηνιατρείο που είναι απαραίτητο στις μέρες μας οι δήμοι, για να γίνονται έλεγχοι για την ηλεκτρονική σήμανση σε όλα τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς από όλες τις αρμόδιες αρχές,για να έχουνε όλα τα αδέσποτα φωνή!

Μην ξεχνάς ποτέ! Τα ζώα δεν έχουνε φωνή! Εμείς είμαστε η φωνή τους!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη